Quek.nl in het nederlandsQuek.nl in English

Oude Projecten

Oude Quek

retro Quek

Heel lang geleden, in 2001, maakten we ook Quek. Die pasten we toe op verschillende websites en voor verschillende klanten. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

VPRO club Quek

Voor de VPRO heeft Q42 een andere ‘skin’ ontwikkeld. Het doel was een ‘virtuele’ tv-kamer in te richten waarin webbezoekers samen naar een live-videostream kunnen kijken. VproQuek is sterk gebaseerd op de gewone Quek Chat, maar heeft een andere vormgeving en een aantal andere features.

club Quek

De beheerders van de chat zitten op een soort balkon (a-la MuppetShow) en bezoekers kunnen voordat ze beginnen een eigen icoon (Avatar) kiezen.

Memo Quek

MemoQuek is een combinatie van de Quek-Chat en een eenvoudig forum. Met MemoQuek kunnen bezoekers soort van van ‘3M-Post-Its’ plaatsen op webpagina’s en memo’s van anderen teruglezen. Omdat de QuekTechnology wordt gebruikt, zie je live dat memo’s worden geplaatst en je ziet mensen typen en memo’s verplaatsen.

Memo Quek

Quek assistent

Naast het bezoekers ELKAAR laten ontmoeten op uw website, kunt u ook een andere communicatie-lijn gebruiken; U kunt met de QuekAssistant direct in contact komen met de bezoekers op de website en ze naar bepaalde delen van uw eigen website sturen.

assistent

In bovenstaand scherm ziet een bezoeker (het groene mannetje) zichzelf, en als een Assistent van de organisatie (in dit geval HollandFestival) een bezoeker kiest, krijgt de bezoeker een ‘assistent’. (Vormgeving en icoontjes zijn eenvoudig aan te passen).

Er kan zo door de bezoeker doorgesurft worden terwijl de assisent (en hijzelf) blijft staan, maar de assistent kan de bezoeker ook doorverwijzen naar onderdelen van de website. Daarnaast is uiteraard de quek-functionaliteit beschikbaar voor zowel de assistent als de bezoeker.

Het idee van de Assistant is dat de organisatie tegelijk meerdere mensen kan ‘bedienen’ met slechts één assistent-persoon aan de kant van de organisatie. De assistent heeft een andere interface dan de bezoeker en kan zo efficiënt communiceren met de bezoekers en de bezoekers doorsturen.

Quek.nl wordt gemaakt door Q42

uitloggen« terug naar Quek.nlzwaartekracht
X

Hier is je Quek url:

X

Vul hier je naam in en Quek mee!